SportOptik – Oční optika Praha, Nusle

Banner coolcocky

Adresa:

Nuselská 84/24 14000
Praha, Nusle

Kontakt:

Telefon: +420734466082
E-mail: info@sportoptik.cz

Otevírací doba:

Pondělí 10:00 – 18:00
Úterý 10:00 – 18:00
Středa 10:00 – 18:00
Čtvrtek 10:00 – 18:00
Pátek 10:00 – 18:00
Sobota Zavřeno
Neděle Zavřeno

Odesílám
Jak hodnotí naši čtenáři
0 (0 Recenzí)

Redakce CoolCocky.cz

Tým Cool Čočky je postaven z odborníků na oční optiku a vše s ní spojené. Díky tomu vám přinášíme recenze, které šetří váš čas a které napomáhají k informovanému rozhodnutí - Tedy rozhodnutí uskutečněném na základě dostatku informací.

1 Odpověď

  1. Monika napsal:

    Naprosto otřesný přístup, nezájem ze strany prodejce. V žádném případě nedoporučuji!
    V listopadu (mi praskla čočka, od nich ve sportovních brýlí). Po tel. domluvě s majitelem p. Marečkem, mi byla čočka do brýlí objednána. Přislíbil, že zavolá, jen co čočka dorazí do obchodu. Po 1,5 měsíci, se nikdo neobtežoval mě kontaktovat. Volala jsem tedy já, bylo mi sděleno, že mají problém s Covidem, karantény… atd. Majitel tedy přislíbil, že vše do vánoc vyřeší. Ne, do vánoc nevyřešil vůbec nic, naopak po mé další urgenci se začal vymlouvat na rozbitý zabrušovací stroj a už se neobtežoval zavolat a objednávku dořešit. Díky tomuto nehoráznému přístupu jsem byla nucena dva měsíce (!!) sportovat v dioptrických brýlí a odnesla to zánětem spojivek. Tohoto podnikatele v žádném případě nedoporučuji, nejsem jediný případ, kde takto pristupoval k zákazníkovi.
    Modřanská optika vse zdárně vyřešila, velice mi pomohli a nabídli řešení. Btw. mají profesionální přístup a dobré ceny. Pan Mareček by se měl velmi co od nich učit!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *